Scope 1500: metgezel voor nachtelijke avonturen

Steeds vaker rijden mountainbikers en fietsers een rit in het donker. Nachtelijke avonturen op de fiets zijn altijd net even wat spannender dan wanneer je overdag je fiets pakt. Je ziet net zoveel als dat je lamp toelaat en je wilt natuurlijk niet voor onverwachte problemen komen te staan. Kwaliteit is daarom belangrijk wanneer het op verlichting aankomt.

Bij BBB Cycling hebben ze behoorlijk wat werk gemaakt van een vernieuwde verlichtingsrange. Deze kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid en kwaliteit. Met een breed assortiment, verdeeld over verschillende sterktes, heeft het merk iets te bieden voor wielrenners, mountainbikers en langeafstandfietsers.

De Scope 1500 is een zeer krachtige lamp en heeft een output van 1500 lumen. Dit model is ontworpen als helmlamp en metgezel voor nachtelijke avonturen op de mountainbike. De Scope 1500 wordt gevoed door een externe batterij en kan op vier verschillende standen zijn lichtbundel laten schijnen. De lamp is waterbestendig en beschikt over een stevig gebouwde aluminium behuizing.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts