Te koop: Unieke ‘Ronde van Vlaanderen’ Tafel.

Dé tafel van Centrum Ronde van Vlaanderen staat sinds 26 maart 2009 in Brasserie ‘De Flandrien’. De brasserie wordt momenteel volledig gestript en gerenoveerd. De tafel staat nu in de pop-up bar in het Centrum, maar kan helaas niet hergebruikt worden in de nieuwe brasserie. Daarom staat ze nu te koop.

Er zit nogal wat symboliek in de tafel. Er staan handtekeningen op van ex-winaars: Merckx, Cancellara, Ballan enz. De tafel is vervaardigd uit passie hout (5 soorten) en heeft de structuur van een fietswiel, met aan de buitenkant een rubberen rond die een tube voorstelt. Twee metalen ringen en tien ‘spaken’, bananen 10 sectoren af. Elke sector bestaat uit 3 houtsoorten: rubberboomhout, gevlamde lariks en eik.

De houtsoort van de middencirkel symboliseert de ruwheid van de wegen in de Vlaamse Ardennen. De planken hiervan werden handmatig met een kettingzaag uit de boomstronk gezaagd.

Je kan er met zijn 10 aan plaats nemen (ø 180 cm). De hoogste bieder wordt eigenaar. Bieden kan tot 28 februari 2018. Meer info.

 

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts