Testosteron in het peloton: 8 maart CRVV

Dirk Draulans, bioloog en Knack-journalist legt de link tussen de sportieve fietser en het dierenrijk. Zo vraagt hij zich af hoe het komt dat de beer na een winterslaap meteen in staat is om te jagen terwijl amateur- en professionele wielrenners een jaar voorbereiding nodig hebben om de RVV Cycle uit te rijden. Marc Peeters (fietsjurist) legt de link naar ongevallen en de gevolgen ervan.

Op 8 maart wordt het opnieuw interessant in het Centrum Ronde van Vlaanderen. Onder de titel ‘Testosteron in het peloton’, vergelijken Dirk Draulans en Marc Peeters onze menselijke conditie met die van het dierenrijk. De try-out van de voorstelling vond plaats op 31 januari in Velodome in Berchem.

“Met veel wist-je-datjes, stevige informatie geven we de voordracht zeer entertainend.”

De voorstelling begint om 20u, de deuren gaan een uurtje vroeger open. Een ticket kost 8 euro en 14 euro per duo. Wil je erbij zijn? Stuur een mailtje naar fietsongeval@marcpeeters.be. Ook aan de balie van het Centrum Ronde van Vlaanderen zijn er ook tickets te koop. Wees er wel snel bij, er zijn beperkte plaatsen.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts