“Tijd voor iets nieuws”, zei Fietsatelier Halle.

Metamorfose

En nieuw, dat werd het. Fietsatelier in Halle kreeg een volledige metamorfose. Enkel de uitbaters bleven dezelfde. Ann Mosselmans kent de sector door en door en zag dat het tijd was voor een upgrade. Fietsatelier verhuisde naar Lot, een deelgemeente van Beersel en wijzigde de naam naar ‘Bikelife’.

‘Fietsen zijn kunstwerken’, dat dacht Ann toen ze aan de inrichting dacht van het nieuwe pand. De fietsen worden tentoongesteld. Da’s ook nodig, want het zijn niet de minste merken. Naast Koga, verdeelt de winkel ook BMC en Strömer. Alles staat in het teken van kwaliteit en service.

De revolutionaire winkel neemt het fietsverhaal compleet. Zo kan je bij Bikelife ook terecht voor accessoires, voeding en kledij. Fietsen is voor Bikelife een totaalconcept en heel persoonlijk.

Opnieuw starten

Een fietsenzaak verhuizen is niet eenvoudig. Je creëerde al die tijd een vast cliënteel en dat mag niet verloren gaan. Dat lijkt geen probleem voor Bikelife en daar zit een reden achter. “We zorgen voor de juiste fiets bij de juiste persoon en dat geldt ook voor accessoires en kledij”. “We bouwden vertrouwen op en dat willen we nu alleen maar nog versterken”, legt Ann uit.

Merken: BMC, Stromer en Koga

Meer fiets voor jouw budget? Vindjefiets.be – Promoties en eindereeks-fietsen van Bikelife vind je op Bikelife.

Adres: Bergensesteenweg 41, 1651 Lot.

Telefoon 02/361.61.06

Mail: info@bikelife.be

Openingsuren: van dinsdag tot en met vrijdag van 10u-18u30, zaterdag van 9 tot 17u.

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts