Vakantiesalon 2018 in Antwerpen: Verrassend veel fietsreis-aanbod!

Op zoek naar inspiratie voor je volgende reis? Dan ben je dit weekend op het goede adres bij Vakantiesalon in Antwerp Expo. De beurs bundelt een 100-tal reisorganisaties die jou het beste van hun organisatie tonen. Avontuurlijk of tot in de details gepland? Op dit salon vind je de reis van je leven, of gewoon een weekendje weg. We slenteren doorheen de beurs op zoek naar het fietsaanbod in vakantieland:

Bij het binnengaan van de beurs merk je het fietsparcours op. Mooi zo, ‘reizen’ dan denk ik aan fietsen. Ook Fietsen Mintjes was er aanwezig. Fietsen kunnen getest worden.

ZuiDERHuis

Ik ontvang de ZuiDERHuis fietsbrochure. Ik blader en word overstelpt met fietsreizen in Europa. Onderscheid wordt gemaakt in ‘fietsen van hotel naar hotel’ of ‘vaste verblijfsplaats’. Elke reis wordt per dag uitgelegd. Wanneer ik vraag naar een sportieve reis, dan krijg ik de folder ‘Met de Leeuw van Vlaanderen door de Zuidelijke Champagne’. Die leeuw, dat is Johan Museeuw.

Het Zuiderhuis heeft het goed bekeken. Fietsreizen gemaakt door fietsers, denk ik dan. Niets is minder waar. De visie van het aanbod kan niet anders gecreëerd zijn door fietsers die een sportieve uitdaging combineren met een mooie omgeving.

VisitVeluwe.nl

We gaan verder naar de organisatie achter de mooie streek van Veluwe in Nederland. Ze promoten het toeristische in de streek. Brochures inspireren je om zelf aan de slag te gaan om je reis te plannen. Keuze uit 30 bewegwijzerde fietsroutes, is evident voor VisitVeluwe. Op hun website vind je de GPS-bestanden en alle nodige informatie. Heb je verder nog informatie nodig, dan staat het team klaar om je vragen te beantwoorden.

Nicole & Ingrid

Twee zotte dames die hun hele leven al onderweg zijn. Hun verhaal begon zo’n 30 jaar geleden met een fietsreis naar China (14.809 km). Sindsdien is de fietsmicrobe blijven hangen en zijn er reeds 4 boeken verschenen. Het ondertussen bekende duo reist vandaag nog verder en geven samen sessies en dia-voorstellingen. Heb je vragen over hun avonturen? Dan krijg je een uitbundig antwoord terug.

 

Vakantiesalon Antwerpen
25 - 28 januari 2018
Van 10u tot 18u

Tickets: http://www.vakantiesalon-antwerpen.be/tickets/

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts