Waarom je dit jaar zeker naar Velofollies moet.

De tweede grootste fietsbeurs van Europa staat – na een corona break – opnieuw helemaal klaar: een topeditie! Wat je mag verwachten is wat je hoogstwaarschijnlijk al weet … een totaalbeurs voor de fiets: volledige fietsmarkt, accessoires, beleving en professionals. De reden waarom Velofollies 2023 een ‘Must visit’ is, leggen we hier uit.

Nu of nooit?

Steden bannen auto’s (tot frustraties toe … ach ja, logisch), cargofietsen eisen de straat op – de stad wordt een stukje mooier, leefbaarder en socialer. 2023 wordt definitief het jaar van de fiets. Merken hebben bewezen dat de fiets als deel van het mobiliteitsvraagstuk geen bevlieging zijn.

Sta je open voor een nieuwe samenleving, een toekomst met een propere mobiliteit? Dan is Velofollies 2023 de ideale instap. Laat je onderdompelen door de wondere wereld van de fiets. Ontdek oplossingen voor jouw persoonlijk vraagstuk – ga in gesprek met experten, ontdek het verschil tussen een riem- en kettingaandrijving, zie hoe Bosch eBike Systems de trendsetter is en de toekomst verder bepaalt.

Die tijd is voorbij …

Weet je nog toen je zei: “Ja, een brood halen met de fiets, ok – maar verwacht je echt dat ik drie OKAY-zakken vol in mijn fietszakken ga proppen?” Die tijd is voorbij … lach en ontdek met de oplossingen hoe je een cargo-eBike gebruikt – of hoe je jouw job, als loodgieter – sportief kan maken – door de mobiliteitsoplossingen van Bull-it te ontdekken.

Exploreer hoe je je kinderen naar school brengt met een lach op hun gezicht. Denk niet: ‘Ik moet de file voor zijn …’ – maar wel: ‘Kom, we fietsen samen naar school!’ En vervolg je traject naar de winkel of het werk …

Auto weg?

Seriously? Neen hoor, de combo mag je perfect behouden. Gebruik de auto waarvoor de auto dient – koop ‘m trouwens gerust wat groter maar gebruik ‘m minder. Appels en peren.

Tijd voor CHANGE! En die verandering ontdek je op Velofollies 2023.

WIN JE DUO TICKET VIA CYCLINGMEDIA.EU

Loading

Total
0
Shares
Geef een reactie
Related Posts